Столица SYN

7,000.00ден

Софистицирана и елегантна директорска канцелариска столица со висока  потпирачка, со tilt механизам, уникатен дизајн, хормирани елементи, носивост до до 100кг и гаранција 6 месеци.

Столица SYN
Столица SYN

7,000.00ден