11,000.00ден

KJARA е луксузен модел на столица со широка седалка и висока потпирачка. Авангарден модел со ергономски префинет дизајн и перфектна функционалност, со механизам за лулање и максимална тежина на корисникот до 100 кг.
Столица KJARA, stolica KJARA
Столица KJARA