13,200.00ден 11,880.00ден

ATHENA e канцелариска столица,со уникатен дизајн со бели рамки, основа и подлактици. Столицата е со висока мрежаста потпирачка во црна боја, со TILT механизам, хромиран газен механизам (амортизер).

ATHENA издржува максимална тежина од корисникот од 120 кг.

3 на залиха (може да се нарача повторно)

Столица ATHENA 6, stolica ATHENA 6
Столица ATHENA

13,200.00ден 11,880.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%