11,200.00ден 10,080.00ден

ARES е столица со висока мрежаста потпирачка. Столицата е со потпирачи за раце и целосна ергономска конструкција, и со TILT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот.
Столица Ares, stolica ares
Столица ARES

11,200.00ден 10,080.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%