10,200.00ден
9,180.00ден

ANDREA е столица со висока мрежаста потпирачка во 3 различни бои: сина, сива и црна. Столицата е со потпирачи за раце и целосна ергономска конструкција, и со TILT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот.

Столица ANDREA, stolica andrea
Столица ANDREA
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%