18,500.00ден

ABSOLUT NET е столица со мрежаста потпирачка во сива или црна боја, и седалка со полуретанова пена, тапацирана со висококвалитетно црно платно, прилагодлива лумбална потпора и прилагодлив потпирач за глава.

Столица ABSOLUT NET, stolica absolut net, канцелариска столица NEXT PDH, канцелариска столица NEXT PDH
Столица ABSOLUT NET