2,900.00ден
2,610.00ден

Стол со стабилна метална црна рамка, со тапацирани делови со висококвалитетно платно, класа С.

Стол Felicia
Стол 2220F
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,