АКЦИЈА

НЕ ГИ ИСПУШТАЈТЕ СИТЕ ПОНУДИ ОД ОВАА НАША АКЦИЈА

Добивајте ги редовно веднаш по објава на ваша емаил адреса.

Subscription Form

НОВИ МОДЕЛИ

КОЛЕКЦИИ

ЕКСКЛУЗИВНИ СТОЛИЦИ

Стилски, едноставни, ергономски, прилагодливи за различен тип на работа и време на користење.

Прилагодливи за користење од луѓе со различна градба, висина, тежина и форма на телото.

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Иновативни дизајни, сетови од функции за бескомпромисно чувство на удобност. Ергономични

3Д форми за исклучителен комфор при работењето повеќе часови во текот на денот. 

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

РАБОТНИ СТОЛИЦИ

Ергономски столици, со модерен дизајн, цврста конструкција и квалитетни материјали, исклучително удобниза 

секојдневна работа во вашите канцеларии и работа од дома.

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

СТОЛИЦИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ

Дизајнерски столици кои ќе го разубават вашиот работен простор и ќе дадат визуелна димензија на истиот.

Оставете убав впечаток на вашите постоечки или нови соработници и овозможете им удобност при нивната посета.

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

ПОРТФОЛИО

НАШИТЕ СТОЛИЦИ ВО РЕАЛЕН РАБОТЕН ПРОСТОР

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Плаќате на фактура, доставуваме на адреса со наш превоз, за нарачка на 5 и повеќе столици одобруваме попуст.

БИДЕТЕ ПРВИ КОИ ЌЕ ГИ ДОЗНАЕТЕ НАШИТЕ СЛЕДНИ АКЦИИ

Пријавете се за добивање на нашиот месечен newsletter со едноставно внесување на ваша емаил адреса.

Subscription Form