5,600.00ден
5,040.00ден

KIKI S е посетителски стол со мрежаста потпирачка. Совршен избор на столица за канцалерии со поголема фреквенција на гости, потоа за сали за состаноци, сали за презентации.

Канцелариска столица KIKI S
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%