9,300.00ден

SYN S е одлична столица за гости со елегантна метална хромирана основа и потпирачка тапацирани со висококвалитетно платно. Совршен избор на столица за канцалерии со поголема фреквенција на гости, потоа за сали за состаноци, сали за презентации.

Канцелариска столица SYN S

9,300.00ден