10,200.00ден 9,180.00ден

Софистициран и елегантен директорски стол со висока потпирачка, со tilt механизам, уникатен дизајн, хормирани елементи, носивост до до 100кг и гаранција 6 месеци.

Канцелариска столица SYN PDH

10,200.00ден 9,180.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: 14649 Категории: ,