8,200.00ден

-Tilt механизам
-Хромирани елементи
-Регулирање на височината на столот
-Хромирана основа (опционално)
-До 120кг.

Канцелариска столица SOFIA
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,