47,000.00ден 42,300.00ден

SMART е новиот ергономски стол, со интерактивни функции за комуникација со корисниците преку Comfort Smart+ апликацијата. SMART е високо прилагодлив и погоден за корисници со различна висина, тежина и форма на телото. Развиен од истражувачи кои ги испитале и анализирале податоците за навиките на седење кај луѓето, SMART го обезбедува најдоброто.

Канцелариски стол Profit
Канцеларискa столица SMART

47,000.00ден 42,300.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
Категории: , Ознака: