5,300.00ден
4,770.00ден

Канцелариски стол со висока потпирачка, CPT механизам, до 120кг., 1 година гаранција.

Стол Golf
Канцеларискa столица PLAIN
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,