5,800.00ден
5,220.00ден

Канцелариски стол со висока потпирачка. CPT механизам, хромирани елементи, до 120кг., 1 година гаранција

Стол Megane
Канцеларискa столица PLAIN DM
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,