31,200.00ден
28,080.00ден

Менаџерскиот стол OMNIA B импресионира на прв поглед со футуристички дизајн и ергономични функции. Посебен акцент во дизајнот е полипропиленската потпирачка со изглед на метален оклоп на робот.

Канцелариски стол Bruno
Канцеларискa столица OMNIA B
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: