30,500.00ден

Менаџерска колекција – столица OMNIA A. Се карактеризира со иновативен дизајн и сет од функции за бескомпромисно чувство на удобност. Проектиран е така што тој се приспособува на вашето тело, а не обратно. Седалката и потпирачката се карактеризираат со ергономична 3D форма за исклучителен комфорт. Потпирачот за грб е прилагодлив по висина. Со едноставно притискање со двата палеца на напред и го придвижувате нагоре или надолу.

Канцелариски стол Ambra
Канцеларискa столица OMNIA A
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: