10,000.00ден
9,000.00ден

Менаџерска колекција на столови – стол NERO. Работен стол со висока потпирачка, тапацирана седалка и потпирачка во комбинација од мрежа и платно.

Канцелариски стол Montana
Канцеларискa столица NERO
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: