21,000.00ден

MONACO е канцелариски стол од нашата менаџерска колекциј, со мрежатста потпирачка и меш седалка, синрхон механизам со неколку позиции на заклучување според тежината на корисникот. Совршен избор за продуктивна и лесна секојдневна целодневна работа.

Канцелариски стол Oklahoma
Канцеларискa столица MONACO
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: