23,200.00ден
20,880.00ден

MONACO PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекциј, со мрежаста потпирачка и меш седалка, синрхон механизам со неколку позиции на заклучување според тежината на корисникот. Совршен избор за продуктивна и лесна секојдневна целодневна работа.

Канцелариски стол Oklahoma PDH
Канцеларискa столица MONACO PDH
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: