6,800.00ден 6,120.00ден

MINI 1030 е одлична столица за гости со елегантна метална хромирана основа и потпирачка од еластична мрежа. Совршен избор на столица за канцалерии со поголема фреквенција на гости, потоа за сали за состаноци, сали за презентации.

5 на залиха

Канцелариска столица MINI 1030

6,800.00ден 6,120.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%