7,000.00ден
6,300.00ден

Практичен и современ модел со модерна визија, tilt механизам, уникатен дизаjн, хромирани елементи, носивост до 100кг. и 6 месеци гаранција.

Канцелариска столица MINI 1020
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,