7,200.00ден 6,480.00ден

Канцелариски стол со анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип “mesh” во комбинација со кожа. – Relax механизам – Хромирани елементи – До 120 кг. – 6 месеци гаранција

Стол Milan
Канцеларискa столица MARCO

7,200.00ден 6,480.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: 5335 Категории: ,