32,000.00ден 28,800.00ден

Стилска менаџерска столица со висока потпирачка, тапацирана со еко кожа BLOON со 3 години гаранција.

Канцелариска столица LUSI

32,000.00ден 28,800.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%