12,000.00ден
10,800.00ден

Канцелариски стол LUNA- менаџерска колекција – Tilt механизам – Гаранција: 1 година – Потпирачи за раце – Лумбална потпора – Потпирач за глава
Канцелариски стол Herman
Канцеларискa столица LUNA
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: