8,200.00ден 7,380.00ден

Високо квлатитетни полиуретанова седалка и потпирачка
– Полипропиленова основа
– Гасен механизам/амортизер
– Дополнителна опција Extend+Ring
– Макс. тежина на корисникот до 120 кг.
– ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Канцелариска столица LAB

8,200.00ден 7,380.00ден

Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: 5088 Категории: , Ознака: