12,200.00ден

Кога Ви треба удобност и долготрајна работа во седечка положба, COBRA е одличен избор.

Модерен работен стол со црна конструкција и мрежаста потпирачка во светло сива боја, со TILT Механизам и носивост до 120кг., 2 години гаранција.

Канцелариска столица COBRA

12,200.00ден