Канцеларискa столица APOLO

44,000.00ден

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка – дел од нашата колекција на професионални столови со европски TUV квалитет и гаранција од 3 години. Синхрон механизам, ергономска конструкција, уникатен дизајн, носивост до 130 кг.

Канцелариски стол Ergohuman
Канцеларискa столица APOLO

44,000.00ден

SKU: 9431 Категории: , Ознака: