Канцеларискa столица 3390M

13,700.00ден

Исклучително комфорен менаџерски стол со софистициран дизајн, квалитетен материјал. Multiblock Механизам, ергономска конструкциjа до 130кг., 1 годинa гаранција

Канцелариски стол Marvin
Канцеларискa столица 3390M

13,700.00ден

SKU: 11781 Категории: , Ознака: