Канцелариска стол 3380M

10,200.00ден

Менаџерска колекција на столови – стол 3380M. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.

Канцелариска стол 3380M

10,200.00ден

SKU: 12741 Категории: , Ознака: