9,000.00ден
8,100.00ден

Канцелариски стол со анатомски седалка и потпирачка тапацирани во висококвалитетна кожа. Tilt механизам, ергономска конструкциjа, хромирани елементи, до 120кг., 1 година гаранција

Стол M68A
Канцеларискa столица 3340A
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: