3,300.00ден
2,970.00ден

Стабилна метална црна рамка. Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со еко кожа класа S.

Стол Taurus NR Layer
Канцелариска столица 2220P
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,