3,500.00ден
3,150.00ден

Стол со стабилна метална хромирана рамка и тапацирани делови со висококвалитетно платно, класа С.

Стол Taurus CR C
Канцелариска столица 2220H
Попуст Количина Попуст
-10% 1 - 1000 10%
SKU: Не е достапно Категории: ,