8,500.00ден

– Широка и удобна седалка тапацирана со висококвалитетна црна еко кожа класа S
– Анатомска мрежеста потпирачка во различни бои со пластична декорација
– Регулирање на височината на столот
– Релакс механизам со можност за заклучување во работна позиција
– Фиксни рачки
– Цврста хромирана основа
– Максимална тежина на корисникот до 120 кг
Димензии: 97-107цм х 60цм х 52цм

Детска столица COLOR
SKU: Не е достапно Категории: ,