9,700.00ден

» Фиксни потпирачи за раце.
» Прилагодување на силата на лулање.
» Непречено прилагодување на висина на седење.
» Седиште направено од полиуретанска пена, тапацирано со текстил дамаск.
» Потпирач за грб направен од мрежаста ткаенина.
» Капацитет на товар – 120 кг

Детска столица AVA
SKU: Не е достапно Категории: , ,