fbpx

Столица ARES

9,500.00ден 7,600.00ден

ARES е столица со висока мрежаста потпирачка. Столицата е со потпирачи за раце и целосна ергономска конструкција, и со TILT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот.
Столица Ares, stolica ares
Столица ARES

9,500.00ден 7,600.00ден

Попуст Количина Попуст
За количини 1 - 150 20%