Стол Limber

7,900.00ден

Посетителскиот стол Limber има елегантен и модерен дизајн, стабилна и исклучително лесна конструкција. Овој модел има можност за спојување на 2 или повеќе столови како и поставување еден врз друг за полесно транспортирање и складирање.

Clear
SKU: N/A Категории: , Ознака:
Јави се за нарачка