fbpx

Канцелариска столица KIKI S

4,500.00ден
3,600.00ден

KIKI S е посетителски стол со мрежаста потпирачка. Совршен избор на столица за канцалерии со поголема фреквенција на гости, потоа за сали за состаноци, сали за презентации.

Clear
Канцелариска столица KIKI S
Попуст Количина Попуст
За количини 1 - 150 20%