Канцеларискa столица Oklahoma

16,200.00ден17,200.00ден

Oklahoma е канцелариски стол од нашата менаџерска колекциј, со мрежатста потпирачка и меш седалка, синрхон механизам со неколку позиции на заклучување според тежината на корисникот. Совршен избор за продуктивна и лесна секојдневна целодневна работа.

Clear
SKU: N/A Категории: , Ознака:
Јави се за нарачка