Канцеларискa столица Kent

Менаџерска колекција на столови – стол Kent. Менаџерски стол со висок потпирач, тапациран со еко кожа во комбинација бела/црна, кафеава / црна и комплетно црна боја.
СКУ: 5078

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Категории: , Ознака:
Јави се за нарачка