Канцелариска столица Eric 6004

6,200.00ден

Софистициран и елегантен директорски стол со висока  потпирачка, со tilt механизам, уникатен дизајн, хормирани елементи, носивост до до 100кг и гаранција 6 месеци.

SKU: 14648 Категории: ,
Јави се за нарачка