Канцеларискa столица Bruno

27,550.00ден

Менаџерскиот стол Bruno импресионира на прв поглед со футуристички дизајн и ергономични функции. Посебен акцент во дизајнот е полипропиленската потпирачка со изглед на метален оклоп на робот.

Clear
SKU: N/A Категории: , Ознака:
Јави се за нарачка