Прикз на 1–9 од 12 резултати

Колекција менаџерски столици со иновативни дизајни, сетови од функции за бескомпромисно чувство на удобност, ергономични 3Д форми за исклучителен комфор при работењето повеќе часови во текот на денот.

Сите модели се со гаранција и сертификат за квалитет, изработени од квалитетни материјалим без мирис и одлична цврстина. Издржливоста на секоја столица е потврдена од голем број корисници.

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица ARES

11,200.00ден 10,080.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица ATHENA

13,200.00ден 11,880.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица ABSOLUT NET

18,500.00ден
16,650.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Канцеларискa столица 3390M

13,700.00ден 12,330.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица KJARA

11,000.00ден
9,900.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица 3330S

16,000.00ден
14,400.00ден