Се прикажуваат сите 5 резултати

Стилски, едноставни, ергономски, прилагодливи за различен тип на работа и време на користење.

Прилагодливи за користење од луѓе со различна градба, висина, тежина и форма на телото.

ЕСКЛУЗИВНИ СТОЛИЦИ

Столица ERGONOMIK

24,100.00ден
21,690.00ден
НОВ ПРОИЗВОД

ЕСКЛУЗИВНИ СТОЛИЦИ

Канцеларискa столица SMART

47,000.00ден 42,300.00ден