Прикз на 1–9 од 57 резултати

Столици за секојдневна работа од канцеларија или за работа од дома. Сите модели се со стандарди за квалитет и гаранција.

Столиците ги доставуваме на ваша адреса или ги преземате од наш магацин во Скопје. Гарантираме навремена и точна достава.

За количини поголеми од 5 парчиња овозможуваме дополнителен попуст на цената и подарок.

Столиците се само првиот чекор во нашата долгорочна соработка базирана на доверба, квалитет и взаемен интерес. Нашиот тим овозможува и услуги како дизајн на рекламен материјал и печатење, изработка и хостирање на веб страници, дигитален маркетинг и водење на профили на социјални мрежи.

ЕСКЛУЗИВНИ СТОЛИЦИ

Столица ERGONOMIK

24,100.00ден
21,690.00ден

РАБОТНИ СТОЛИЦИ

Канцелариска столица FOLD

12,500.00ден 11,250.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица ARES

11,200.00ден 10,080.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица ATHENA

13,200.00ден 11,880.00ден

СТОЛИЦИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ

Канцелариска столица KIKI S

5,600.00ден
5,040.00ден
10,200.00ден 9,180.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Столица ABSOLUT NET

18,500.00ден
16,650.00ден

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Канцеларискa столица 3390M

13,700.00ден 12,330.00ден