Monthly Archives: септември 2022

-10% на сите столици во Ofis.mk

Почитувани клиенти и соработници, Со оглед на актуелните случувања поврзани со зголемување на продажните цени на многу артикли на македонскиот пазар, а со тоа и намалената куповна моќ на граѓаните, но и големиот интерес за артиклите кои се дел од нашиот асортиман, Ofis.mk реши да излезе во пресрет на сите заинтересирани и да ги намали […]