Monthly Archives: јули 2022

Десет причини зошто ергономските столчиња се важни за користење во канцеларијата

Луѓето кои работат во канцеларија може да седат на погрешна канцелариска столица подолг временски период и истата таа столица може да предизвика сериозни здравствени проблеми. Додавањето на ергономска канцелариска столица може драстично да го подобри држењето при седење, да ја намали болката во грбот и на крајот да ја подобри продуктивноста. Но, исто така, може […]