-10% на сите столици во Ofis.mk

Почитувани клиенти и соработници,

Со оглед на актуелните случувања поврзани со зголемување на продажните цени на многу артикли на македонскиот пазар, а со тоа и намалената куповна моќ на граѓаните, но и големиот интерес за артиклите кои се дел од нашиот асортиман,

Ofis.mk реши да излезе во пресрет на сите заинтересирани и да ги намали цените на сите артикли рамномерно за 10%.

За количина до 10 столици доставата е 150 ден/столица, а за поголема количина нема да се наплаќа – доставата е бесплатна.

Ве потсетуваме дека нарачките може да ги направите и на нашиот телефон +38978246811 или на маил [email protected].

За секоја од нарачките издаваме профактура, а со датумот на уплата добивате фактура и гаранција за столиците.

Со почит,
Ofis.mk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *