АКЦИЈА

Столица ATHENA

11,990.00ден

ATHENA e канцелариска столица,со уникатен дизајн со бели рамки, основа и подлактици. Столицата е со висока мрежаста потпирачка во црна боја, со TILT механизам, хромиран газен механизам (амортизер).

ATHENA издржува максимална тежина од корисникот од 120 кг.

Прочитај повеќе

КОЛЕКЦИИ

ЕКСКЛУЗИВНИ СТОЛИЦИ

Стилски, едноставни, ергономски, прилагодливи за различен тип на работа и време на користење.

Прилагодливи за користење од луѓе со различна градба, висина, тежина и форма на телото.

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

МЕНАЏЕРСКИ СТОЛИЦИ

Иновативни дизајни, сетови од функции за бескомпромисно чувство на удобност. Ергономични

3Д форми за исклучителен комфор при работењето повеќе часови во текот на денот. 

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

РАБОТНИ СТОЛИЦИ

Ергономски столици, со модерен дизајн, цврста конструкција и квалитетни материјали, исклучително удобниза 

секојдневна работа во вашите канцеларии и работа од дома.

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

СТОЛИЦИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ

Дизајнерски столици кои ќе го разубават вашиот работен простор и ќе дадат визуелна димензија на истиот.

Оставете убав впечаток на вашите постоечки или нови соработници и овозможете им удобност при нивната посета.

ВИДЕТЕ МОДЕЛИ

ПОРТФОЛИО

НАШИТЕ СТОЛИЦИ ВО РЕАЛЕН РАБОТЕН ПРОСТОР

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Плаќате на фактура, доставуваме на адреса на наш трошок, за нарачка на 5 и повеќе столици одобруваме попуст.

БИДЕТЕ ПРВИ КОИ ЌЕ ГИ ДОЗНАЕТЕ НАШИТЕ СЛЕДНИ АКЦИИ

Пријавете се за добивање на нашиот месечен newsletter со едноставно внесување на ваша емаил адреса.